Pomlađivanje lica laserskim tretmanom

Sveprisutna težnja da ostanemo „zauvijek mladi“ prisutna je od pamtivijeka. To je ujedno dovelo i do nastanka niza proizvoda „protiv starenja“ koji nisu znanstveno utemeljeni. Zadnja dostignuća laserske tehnologije omogućuju nam da povratimo prirodnu ljepotu kože.

Lasersko pomlađivanje kože, za razliku od dermoabrazije i raznih kemijskih pilinga, vrlo točno i precizno izaziva promjene u tkivu i tako uklanja bore i sitne ožiljke koji kožu čine „starom“.

Najmoderniji laserski uređaj iz područja medicine kojeg posjedujemo omogućava Vam da izaberete između korekcije manjih nepravilnosti na licu (lagani piling) pa do dubokog pilinga kojem je cilj formiranje novog sloja kože.

TwinLight FRACTIONAL RESURFACING

Fotonino najnovije dostignuće u pogledu laserskog pomlađivanja kože temelji se na djelovanju laserske zrake koja selektivno pogađa nepravilnosti na koži, ostavljajući okolnu zdravu kožu netaknutom. Toplina nastala djelovanjem lasera stimulira produkciju novog kolagena u dermisu kože, pa samim time i okolna netretirana koža pomaže pri ubrzanju procesa pomlađivanja.

Pogodni kandidati

Osobe koje žele osvježiti kožu, a najčešći razlozi za to su:

  • bore
  • ožiljci od akni
  • oštećenja i mrlje od sunca
  • nepravilnost boje kože

 

Tijek tretmana

U dogovoru s liječnikom izabire se dubina pilinga. Tretman nazivamo „frakcijskim“ jer unutar polja na kojem laser djeluje ostaju i netaknuti dijelovi kože koji onda omogućuju brže cijeljenje okolne, tretirane kože. Zahvat je za pacijenta gotovo bezbolan, a može se osjetiti blaga toplina u tretiranom području.

Oporavak

Ovisno o dubini pilinga, oporavak može trajati od dan-dva do par tjedana. Prilikom dubljih pilinga, normalno je da u procesu oporavka nastanu krastice koje potom i otpadnu.

Tretirano područje se treba njegovati hidratantnim kremama te piti dovoljno tekućine. Izlaganje suncu samo uz UV faktor 50+ prvih mjesec dana, a kasnije, kroz otprilike dva mjeseca, faktorom 30+ – ako se radio duboki piling.

Kliknite ovdje kako biste vidjeli rezultate

  RADNO VRIJEME

Pon-Pet7:00 – 15:00

  +385 (0)33 726-999

Naručite se za pregled