Izvanredan  napredak laserske tehnologije iskorišten je da se pomlađivanju lica može pristupiti na tzv. četiri-dimenzijski način (4D). Laserski facelifting je idealan za osobe koje žele pomladiti svoje lice, a nisu spremni ići na invazivnu operaciju. Postupak je bezbolan, kratkotrajan, 100% siguran te se osoba može odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima jer je oporavak nakon ovog tretmana trenutan. Najvažnije značajke ovog tretmana su NEINVAZIVNOST i UČINKOVITOST.

Opis i tijek zahvata

Laserski postupak se izvodi u 3 koraka:

  1. Zatezanje kože djelovanjem lasera na sluznicu obraza i sluznicu u području usana – tzv. intraoralni pristup: na taj način je omogućeno djelovanje na kolagen koji se nalazi u dubini kože, a bio bi nedostupan kad bi tretirali lice samo izvana.
  2. U sljedećem koraku laserska zraka djeluje na lice izvana, prilikom čega dolazi do zatezanja kolagena na srednjoj dubini te stvaranje novog kolagena u istom području.
  3. U zadnjem koraku djelujemo na površinske dijelove kože dajući joj tako osvježen izgled. Ispravljaju se promjene pigmenta, staračke pjege, ožiljci od akni i ostale nepravilnosti kože vidljive na površini.

Pogodni kandidati

  • Osobe koje žele pomladiti svoje lice učinkovitim NEINVAZIVNIM postupkom
  • Osobe koje imaju vidljive tragove ožiljaka od akni, staračkih pjega i ostalih nepravilnosti
  • Osobe koje imaju bore, obješenu kožu i žele postići efekt zatezanja
  • Laser and Health Academy® (LA&HA®) preporuča izvođenje ovog tretmana i prije pojave značajno vidljivih znakova starenja kože lica (nakon 30-e godine) radi sprječavanja i usporavanja procesa starenja čime se postižu izuzetni rezultati vidljivi u kasnijoj dobi

Oporavak

Nakon Fotona 4D® neinvazivnog faceliftinga oporavak je trenutak budući da je laserski postupak neinvazivan. Iza tretmana ne zaostaju nikakve ogrebotine, modrice ili druga oštećenja kože što Vam omogućuje neometani povratak svakodnevnim aktivnostima po izlasku iz naše laserske ordinacije!

Kliknite ovdje kako biste vidjeli rezultate

  RADNO VRIJEME

Pon-Pet

7:00 – 15:00

  +385 (0)33 726-999

Naručite se za pregled