Laserska tehnologija u svijetu se nametnula kao “broj 1” u liječenju tog velikog estetskog i zdravstvenog problema, a nabavkom trenutno najnaprednijieg medicinskog lasera, omogućili smo dostupnost zahvata i u vašoj neposrednoj blizini!

Mogu li se vene i kapilare ukloniti 100%?

Mogu, gotovo u cjelosti. Vene i kapilare koje uništimo laserom zauvijek nestaju. Budući da vene i kapilare imaju tendenciju ponovnog nastajanja, preporuča se učiniti tretmane održavanja (individualno ovisno – od jedne godine pa naviše).

Može li tretman laserom uzrokovati poremećaje cirkulacije?

Ne može. Ovom laserskom metodom uklanjamo površinske vene i kapilare koje imaju izuzetno malen, gotovo zanemariv cirkulacijski značaj.

Koja je najbolja metoda za uklanjanje vena i kapilara?

Za žilice veličine do 7 mm promjera to je svakako laser. Nd:YAG laser koji posjedujemo najmoćniji je medicinski laser današnjice, a laserska zraka koju emitira efikasno uklanja proširene žilice.

Koja se područja na tijelu mogu tretirati?

Laserskim uređaje u mogućnosti smo tretirati sva područja tijela!

Kada rezultati postaju vidljivi?

Većina žilica nestaje gotovo trenutno, a onaj manji broj koje ostaju blago vidljive u potpunosti nestaju krzo 14 dana. Bitno je da laserska zraka izazove koagulaciju, odnosno da dođe do zgrušavanja krvi unutar žilice, nakon čega će ona nestati.

Koliko je tretmana potrebno i jesu li bolni?

Broj tretmana određuje se individualno, no najčešće je potrebno između 1 i 3 tremtana (ovisno o regiji i veličini žilice).

Tretman je bezbolan. Tijekom tretmana se može osjetiti lagano zagrijavanje. Tokom cijelog tretmana koristimo hlađenje kako bismo Vam tretman učinili što ugodnijim.

Koje su nuspojave?

Nuspojave su vrlo rijetke i to najčešće u obliku blagih modrica koje brzo nestanu.

Koliko traje oporavak?

Obzirom da je laserski tretman neinvazvan i traje vrlo kratko, odmah možete nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima. Preporuča se hlađenje tretiranih mjesta i nošenje elastičnih čarapa ukoliko je tretirano područje nogu kako bi rezultat bio potpuniji.

Kada tretman treba ponoviti?

Tretman se ponavlja nakon 30-60 dana ukoliko za to postoji poteba, odnosno ako se pojave nove žilice.

Kliknite ovdje kako biste vidjeli rezultate

  RADNO VRIJEME

 Pon-Pet7:00 – 15:00

  +385 (0)33 726-999

Naručite se za pregled