Riješite se ožiljaka ili strija na brz i učinkovit način

Tretman koji provodimo minimalno je invazivan, što znači da ga pacijenti iznimno dobro podnose te da je vrijeme oporavka izuzetno kratko.

Ožiljke i strije uklanjamo trenutno najnaprednijim laserskim uređajem DVOSTRUKOM LASERSKOM TERAPIJOM (Er:YAG i Nd:YAG) koja omogućuje postizanje odličnih rezultata.

Nakon tretmana ožiljak se smanjuje, površina mu postaje nježnija te se bojom prilagođava okolnoj koži. Najbolji rezultati postižu se djelovanjem na svježe ožiljke, no vrlo dobri rezulrari se zapažaju i pri djelovanju na stare, izdignute i neravne ožiljke.

Tijek tretmana

Laserska zraka prodire u dublje slojeve kože izazivajući pritom rast donjih, potpornih struktura kože, nakon čega tijelo samo odbacuje ožiljno tkivo i nadomješta ga novim, zdravim tkivom.

Zahvat je brz, siguran i sasvim bezbolan!

 Oporavak

Na mjestu ožiljka pojavljuje se crvenilo koje nadomješta krasta. Važno je napomenuti da je ovo progresivan zahvat, odnosno da se rezultati ne vide odmah, nego nakon nekoliko tjedana ili mjeseci (tj., kada otpadne krasta i kada nova, mlada koža poprimi boju okolne kože).

Tretirano područje treba štititi mjesec dana od izlaganja suncu.

Nuspojave

Izrazito su rijetke i blage. Najčešće se pojavljuju blagi svrbež i crvenilo koji su prolazni.

Kliknite ovdje kako biste vidjeli rezultate

  RADNO VRIJEME

Pon-Pet

7:00 – 15:00

  +385 (0)33 726-999

Naručite se za pregled