Uklanjanje aktivnih akni i ožiljaka od akni

Nudimo laserski tretman za akne koji osigurava uistinu sveobuhvatno rješenje problema akni – kako upaljenih akni, tako i ožiljaka od akni.

Fotonin precizno kontrolirani Nd:YAG laser sigurno prodire u kožu te vrlo efektivno i selektivno pogađa psuviše aktivne žlijezde lojnice koje su srž samog problema.

Također, posjedujemo komplementarni Er:YAG laser koji omogućava uklanjanje ožiljaka od starih akni. Postupak se temelji na preciznom i nježnom uklanjanju slojeva kože (tzv. skin resurfacing) prilikom čega površinski slojevi kože upijaju laserske zrake koje ih stimuliraju na stvaranje novog kolagena te im ujedno i omogućuju vaporizaciju ožiljnog tkiva.

Brzi rezultati, bez nuspojava

Za aktivne akne, laserski tretman smanjuje upalu akni kroz fotoselektivnu apsorpciju i kontrolirane efekte zagrijavanja tkiva.

Nd;YAG laser prolazi kroz kožu sigurno te na optimalnu dubinu kože gdje toplinski i selektivno uklanja suviše aktivne žlijezde lojnice. Dodatno, Nd:YAG laser za tretman akni ubrzava proces cijeljenja i stimulira remodeliranje kolagena što je važan korak u dugoročnom liječenju problema akni.

Nježno i efektivno uklanjanje ožiljaka od akni

Er:YAG laser kojeg koristimo idealan je za nježno uklanjanje ožiljaka od akni. Laserska zraka sigurno i efektivno prodire na najmanju potrebnu dubinu da bi se uklonio ožiljak od akne. Na taj se način popravlja tekstura kože. Za razliku od kemijskih pilinga i dermoabrazija, resurfacing kojeg radimo laserom omogućava nam da  prodiranje kroz kožu bude savršeno precizno kontrolirano. Laserska zraka vaporizira ožiljno tkivo i omogućava da na površinu kože dođe zdrava, neoštećena koža iz dubine. Takav laserski „resurfacing“ je brz, siguran i jednostavan.

 Kliknite ovdje kako biste vidjeli rezultate

  RADNO VRIJEME

 Pon-Pet7:00 – 15:00

  +385 (0)33 726-999

Naručite se za pregled