Riješite problem hrkanja na brz i bezbolan način te se konačno naspavajte!

Hrkanje je pojava koja zahvaća više od 30% populacije. Postoji mnogo uzroka koji dovode do nastanka tog istinskog problema – kako za samu osobu, tako i za njenu okolinu.

Osobe koje hrču često su nervozne i umorne tijekom dana, imaju manjak koncentracije, pate od čestih glavobolja što sve skupa dovodi do pada na svim područjima u kojima osoba djeluje; od onih poslovnih pa sve do intimnih, unutarobiteljskih.

U Poliklinici Tonković koristimo se najmodernijim laserskim uređajem, Fotona Dynamis SP, kojim učvršćujemo vaše meko nepce i ostale strukture u području usne šupljine koje imaju ulogu u nastanku hrkanja (uvula, nepčani lukovi, baza jezika). Laserskim tretmanom hrkanje nestaje ili se bitno smanjuje (ovisno o intezitetu poremećaja).

Tretman traje 20-ak minuta, BEZBOLAN je, izvodi se ambulantno, a po završetku tretmana može se nastaviti piti i jesti. Potrebno je napraviti 3 tretmana u razmaknu do mjeseca odana. Duljina učinka tretmana je čak nekoliko godina.

Obratite nam se s povjerenjem , a nakon tretmana ćete kvalitetnije spavati, buditi se odmoreniji, bez glavobolja, a vaša obitelj će biti pošteđena dugih, besanih noći!

 

  RADNO VRIJEME

 Pon-Pet7:00 – 15:00

  +385 (0)33 726-999

Naručite se za pregled